Modele aparate dentare mobile

Aparatele ortodontice linguale funcționează la fel ca cele obișnuite și au aceiași durată de déjeuné (minim 1 an), singura diferență fiind poziționarea Lor. Aparatele dentare pot fi purtate Atât de către copii Cât și de către adulți. În cazul copiilor Care au încă dinți DIN lapte. au nevoie de corectare a oaselor și nu doresc un aparat permanent, se recomanda aparatul DENTAR Mobil. Modelul métallique este ușor de întreținut, este foarte eficient și are cel mai scăzut linistit dintre Toate modelele. Prețul unui aparat DENTAR métallique este de 2200 de lei. Inghesuirile si ocluziile incorecte dentare afecteaza in timp Sanatatea dintilor, a gingiilor si a articulatiei temporo-mandibulare. O masticatie déficitara poate avea urmari asupra integritatii tubului digestiv. Progresul tehnicii in stomatologie (specializarea ortodontie) permite astazi corectarea spectaculoasa, fara durere a anomaliilor dento-maxilare. Aparatele dentare (ortodontice) sunt aproape invizibile, realizate DIN materiale translucide, de Culoarea dintilor. Aparatele mobile trebuie purtate minim 20 de Ore DIN 24 inclusiv noaptea (aparate dentare de noapte). Aparatele dentare mobile se folosesc atunci Când pacientul suferă de dentiție mixtă – are Atât dinți de lapte Cât și définitivi. Aparatele dentare fixe pot fi aplicate PE exteriorul dintilor (aparate fixe vestibulare) sau pe intériul dintlor (aparate fixe linguale).

Tratamentul ortodontic Fix poate fi aplicat si la varste mai mici, cand Copilul mai are Inca dinti de lapte prezenti, INSA indicatia Majora este dupa éruptia dintilor Permanenti (11-12 Ani), fara sa existe o limita de varsta superioara. Aparatele vestibulare sunt reprezentate de bracketuri metalice, ceramice sau de Safir, lipite PE dinti pana la finalul tratamentului. Printre acestea Trece o Sarma subtire (ARC) fixata de bracketuri cu ajutorul unor elastice colorate sau transparente. Aparatele fixe linguale sunt de doua tipuri: bracketuri colate PE intériul dintilor sau fatete DIN Aur adaptate Perfect PE toata suprafata Linguala a dintelui si realizate in laboratoare DIN Germania (aparat Fix Incognito). Imediat dupa Aplicarea aparatului ortodontique Fix exista o perioada de 0-5 zile, dans care apare inconfort pana la durere la Decker dintilor, deoarece dintii nu sunt obisnuiti cu tractiunile. Acest inconfort se resimte doar dupa Aplicarea aparatului, nu si la fiecare Activare (o Data la 3-4 saptamani) si poate fi inlaturat prin administrarea de antialgice (ibuprofène, ketonal etc). De asemenea, o parte din pacienti pot prezenta MICI leziuni la Decker obrajilor si buzelor, provocation de prezenta bracketurilor, Dar acestea dispar in cateva zile, pe masura ce pacientul se obisnuieste cu aparatul DENTAR. O solutie pentru evitarea acestor leziuni o reprezinta Aplicarea de Ceara speciala, timp de cateva zile, la Decker bracketurilor Care deranjeaza. Aparatele dentare functionale sunt realizate DIN Silicon, se Poarta noaptea si cateva Ore (2-5 Ore) pe zi si au rolul de a corecta nu doar pozitia dintilor si ocluzia, ci si obiceiuri découratoare ca respiratia orala, sugerea degetului, deglutia infantila etc. Tratamentul ortodontic dureaza cel Poutine un an, deoarece musculatura, dintii si articulatia temporo-mandibulara au nevoie de timp pentru a se compétences si, respectiv, pozitiona corect. Exista aparate functionale Care se Poarta singure sau simultan cu aparatul ortodontic Fix, in functie de complexitatea cazului. Aparatele dentare mobile au uneori un șurub MIC.

Prin rotirea șurubului, extensiile sunt lărgite, CEEA CE determină mișcarea dinților și dilatarea arcului DENTAR. Este foarte important să purtați brațele cu constiinciozitate și în mod regulat, deoarece este singura reclamatiile de a obține rezultatele dorite. Aparatele dentare sunt soluții eficiente pentru tratarea și corectarea danturii.

Posted on 16 februarie 2019 in Fără categorie

Share the Story

About the Author

Back to Top